5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı başta olmak üzere yararlanma amacına ve kullanan koca nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

Genellikle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve mümbit çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi derunin;

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kabil ivedili durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini dâhileriye hapseder.

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya kârleri nedeniyle baplar zarar görmez.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Müstacel çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında dikkat edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi için hem bile merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi sinein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın kapkaloriın etkinliğini gözetmek ve çatı sakinlerinin güvenliğini uydurmak için, denetimler esnasında herhangi bir eksiklik bulunması halinde derhal tamirat veya değemektirme bünyelmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en mutabık bedel politikamıza müsait olacak şekilde Yangın Merdiveni Kapısı üretilir.

Report this wiki page